profile pic 01

Despre noi

Foarte multi vorbesc doar despre mobila. Noua ne place sa vorbim despre solutii. La Mob Expres ne dam toata silinta in gasirea solutiilor potrivite si tehnic functionale. Cautam sa fim creativi in proiectarea formelor si a unor finisaje contemporane si elegante care ulterior vor reda culoare spatiului de lucru, locuintei sau acolo unde mobila noastra poate fi amplasata.

Pentru noi cele mai mici detalii conteaza pentru ca, in final, ele sunt acelea care fac diferenta. Ne punem in permanenta imaginatia in miscare si ne jucam cu materiale si texturi creand combinatii infinite. Am invatat ca ideile geniale vin mana in mana cu creativitatea. Sarcina noastra este sa cream produse inteligente care pot fi usor intretinute dar care in acelasi timp isi pastreaza farmecul si latura frumoasa. Ne place sa stim ca putem ajuta oamenii sa isi regaseasca stilul in mobilierul care ii inconjoara, sa creeze spatii unice, surprinzatoare. Pana la urma, cele mai frumoase incaperi sunt acelea care comunica personalitate.

Deoarece ne dorim clienti multumiti si de lunga durata, nu facem compromisuri. La Mob Expres punem accent pe durabilitate. Calitatea materialelor folosite reprezinta un alt angajament care ne preocupa. Pentru ca e atat de trist cand un lucru frumos are o durata de viata scurta…

De la infiintare, Mob Expres a evoluat, ajungand astazi creatorul de mobilier care ofera emotie, fascinatie, confort. Te invitam sa intri in lumea noastra si sa descoperi un mod de viata care prinde viata.